dimecres, 23 d’abril de 2008

Fotos de la boda! In the Foix are all the people

S'han casat! I natros hi vam ser. Aquí tenim algunes de les fotos, entre les quals destaco la becaina del Jordi (aquesta panxa és de veritat, el demés són mentides), la del Peter rient -cosa ben estranya- (just a sota, amb el Xavi i la Sandra) i la de la Carme espolsant el cul a sa germana. Sento no haver posat fotos de tothom (Enric, la que hi sorties tu surto jo, i no gaire afavorit amb la gorra aquella), espero esmenar-ho ben aviat.

La foto de l'Àngel cobra més importància tenint en compte que va entrar al Molí Blanc corrent més ràpid que un negre els 100 metres llisos.
Impagable la cara del Santi amb el barret de bufó al costat de la Marta, l'Anna i la Carme molt guapes vestides de blanc (Santi, sento que passis a la posteritat així, jo hi passo fent un petó al Jordi amb vel).

Felicitats Sandra i Tate


4 comentaris:

casius ha dit...

ok all right molt be xavals el putogordokabron o el hombre de la camiseta de pepe i sonia admira la rapidessa amb que s'ha penjat ja al marce dormint la mona al banc jejeje per trencar una costum jo no era el primer d'anar borratxo apali

jordi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
jordi ha dit...

A veure.... qui diu que anava pet? no podria ser que estigés cansat? altrament normal?

Nusklingwoman ha dit...

Apaaa jo no hi surtooo...

i no té res a veure, però és l'únic lloc on puc dir una cosa així.

Sóc feliça perquè després d'anys de búsqueda (en català incorrecte mai direm "recerca") hi trobat per fi UN CÒMIC DE PAFMAN!!! El superheroi de La Rioja!
...vamos a morir vivos!

Gràcies per la meva intervenció.